BB Glow

Een mooie, egale huid

Heeft u last van acne, kleine littekens, grove poriën of andere oneffenheden in het gezicht? Ze kunnen u onzeker maken en er tevens ouder uit laten zien. Bij Suprême Hair & Beauty bieden we u een BB Glow behandeling aan. Deze gezichtsbehandeling verfijnt de huidstructuur, vermindert littekens en verbetert de huidkwaliteit. Zo krijgt u een egalere huidtint, zonder het gebruik van make-up.

Oppervlakkige huidbehandeling met nano-techniek

Oneffenheden worden op een veilige manier verwijderd middels de BB Glow behandeling. In deze behandeling wordt semipermanente make-up (SPMU) oppervlakkig in de huid aangebracht met een speciale nano-techniek. Hierbij worden op een gecontroleerde en veilige manier microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt die met het blote oog niet zichtbaar zijn. De kleine beschadiging stimuleert het eigen wondgenezingsproces. Hierbij komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. Hierdoor verbetert de huidkwaliteit en worden oneffenheden verminderd.

BB Glow behandeling bij Suprême Hair & Beauty

Met de nano-techniek in combinatie met SPMU wordt de huid in 1 tot 2 behandelingen geëgaliseerd en heeft u geen make-up meer nodig. De huid wordt voller, gladder, steviger en egaler van kleur. De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren, het resultaat is direct zichtbaar en houdt tot drie maanden aan. Het is probleemloos te herhalen en zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Oneffenheden in het gezicht worden met BB Glow aanzienlijk verminderd. Wilt u meer informatie over deze behandeling ontvangen, direct een afspraak maken of meer informatie over een van onze andere beautybehandelingen? Neem dan contact met ons op, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.