Brow Bar (wenkbrauwen)

Wenkbrauwen epileren met touw

Bij Suprême Hair & Beauty creëren we de perfecte wenkbrauwen door zorgvuldig te luisteren naar al uw wensen. Bij ons gaat een behandeling veel verder dan simpelweg epileren. In onze browbar epileren we uw wenkbrauwen met touw. Bij deze methode worden de haartjes met wortel en al verwijderd. Zelfs de meest fijne haartjes kunnen we met deze methode verwijderen. Epileren met touw is beter voor de huid dan harsen of waxen, het gaat een stuk sneller dan epileren met een pincet, haartjes blijven langer weg en de haartjes groeien dunner en minder stug terug.

Altijd de juiste uitstraling

Om wenkbrauwen er natuurlijk uit te laten zien is het zeerbelangrijk dat ze passen bij uw gezicht en uitstraling. Hierin geven we u een professioneel advies. Daarnaast moet de kleur van de wenkbrauw passen bij uw huid- en haartype. Daarom kunnen we bij Suprême Hair & Beauty de wenkbrauwen verven met intensieve kleuring die bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling.

Geef uw wenkbrauwen een boost

Bij Suprême Hair & Beauty geven we uw wenkbrauwen een verzorgde en natuurlijke look. Wilt u liever een boost aan uw wenkbrauwen geven? In onze browbar kunnen we u voorzien van henna brows. Met een intensieve kleuring die ook op de huid hecht creëren we een mooi schaduweffect en een natuurlijke, volle look. Kom daarom langs in onze browbar, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.