Hyaluron pen

Mooielippen, geenrimpels

Bij Suprême Hair & Beauty zorgen we voor een frisse en jonge uitstraling. Naast de haren, wimpers en nagels spelen ook de huid en lippen een belangrijke rol. Met behulp van de hyaluron pen kunnen we lippen en rimpels op een natuurlijke manier een kleine boost geven. Rimpels worden verzacht of verdwijnen zelfs volledig en de lippen worden weer natuurlijk vol. In één behandeling geven we u een frisse en jonge uitstraling, waarbij het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht behouden blijft. En dat op een manier die honderd procent veilig is!

Fillers zonder naald

De hyaluron pen is een pen zonder naald. In de pen zit hyaloronzuur, een lichaamseigen stof die de huid soepel en elastisch houdt. In de loop der jaren neemt dit af, waardoor lippen smaller worden en de rimpelvorming toeneemt. Door weer hyaluronzuur in te brengen wordt de huid strakker en de lippen voller. De hyaluron pen wordt op de huid geplaatst en met hoge druk wordt het hyaluron ingespoten. Op die manier verspreid het hyaluron zich mooi waardoor u een natuurlijke, frisse en jonge uitstraling krijgt. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar en omdat de filler tijdelijk is, is het uitermate geschikt voor het gelaat en kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Gegarandeerd veilig

Veroudering, hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken voor een afname van de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur. Lippen, verticale lijntjes op de bovenlip (rokerslijntjes), lijntjes in de onderkaak en mondhoeken (marionetlijntjes) en de neus- en lippenplooi zijn met de hyaluron pen zeer goed te behandelen. Bij Suprême Hair & Beauty doen we dit uitsluitend met tijdelijke fillers. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is verdwijnt het na enkele maanden vanzelf uit het lichaam. Met de hyaluron pen kunnen we de lippen en huid dus een tijdelijke boost geven door kleine hoeveelheden hyaluronzuur te gebruiken. Na enkele maanden kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Ga voor een frisse, jonge uitstraling

Suprême Hair & Beauty zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. Voor een mooie finishing touch van de lippen en de huid in het gelaat bent u bij ons in veilige handen. Wilt u meer informatie over onze behandeling of direct zelf het resultaat ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag alles over en helpen u graag aan een jonge uitstraling met een natuurlijk karakter.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.