Lashes (wimperextensions)

Misencilwimperextensions

Lashes, beter bekend als wimperextensions, maken volle en natuurlijke wimpers voor iedereen mogelijk. Bij Suprême Hair & Beauty worden uitsluitend Misencilwimperextensions gebruikt. Deze extensions worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, waardoor ze amper van echt te onderscheiden zijn. De extensionsworden één op één aan de natuurlijke wimpers bevestigd, zonder hierbij schade te veroorzaken aan de natuurlijke wimpers. Al na twee uur zijn de wimpers volledig waterproof en kunt u wekenlang genieten van de mooiste, natuurlijkste wimpers.

Langer plezier van uw wimperextensions

Anders dan bij nepwimpers zijn er geen aanhechtingen zichtbaar bij de Misencilwimperextensions, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op de natuurlijke wimperharen. De zachte, glanzende en gewichtsloze extensions vallen om de natuurlijke wimper heen. Dit zorgt voor een betere hechting waardoor u langer plezier heeft van uw wimperextensions. De kunsthaartjes zijn iets dikker bij de aanzet en lopen dun uit naar het puntje. De mooie C-krul of D-krul zorgt vervolgens voor een natuurlijk effect. Om mooie volle wimpers te behouden kunt u bij Suprême Hair & Beauty voor een opvulbehandeling terecht. We werken de wimpers bij zodat het mooie, natuurlijke effect behouden blijft.

Verwijderen wimperextensions

Wimperextensions vallen naar verloop van tijd uit, maar als u niet wilt wachten tot ze allemaal uitgevallen zijn, kunt u ze bij Suprême Hair & Beauty laten verwijderen. Wij hebben de juiste remover in huis om de extensions te verwijderen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Met een speciale vloeistof worden de wimperextensions losgeweekt van de eigen wimpers.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.