Wimper lifting Elleebana

WimperliftingElleebana

Zijn uw wimpers niet gepositioneerd zoals u dat zou willen? Dan is een wimperlifting bij Suprême Hair & Beauty dé ultieme oplossing. Met wimperlifting worden uw natuurlijke wimpers gelift zonder extensions aan te brengen. De wimperlift zorgt voor natuurlijk volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Zonder schade aan de wimpers aan te brengen krijgt u de sprekende blik die u altijd al wilde hebben.

Onze werkwijze

Bij Suprême Hair & Beauty maken we gebruik van special silicone rods in plaats van klemmetjes en schildjes. Op die manier kunnen we alle soorten wimpers op natuurlijke wijze liften zonder schade aan de wimpers aan te brengen. Van de wimperlift worden de wimpers wekenlang mooier en voller. Hierdoor is de wimpers beschadigen met een wimperkrultang overbodig en verleden tijd. 48 uur na de behandeling kunt u de wimpers weer natmaken, ermee sporten en make-up gebruiken zoals u dat gewend bent.

Wimpers verven

Geverfde wimpers blijven natuurlijker ogen dan wimpers met mascara. Daarom kunnen we bij Suprême Hair & Beauty uw wimpers verven in de kleur die u wenst. Door de wimpers te verven krijgen ze een vollere look en krijg u meer uitdrukking aan het gezicht. Bijkomend voordeel is dat u niet elke avond al uw make-up hoeft af te halen en het er in de ochtend weer terug op moet doen. De verf blijft 6 tot 8 weken zitten. U kunt dus tot wel twee maanden genieten van gelifte, natuurlijke en volle wimpers. Neem dus snel contact op voor het maken van een afspraak bij Suprême Hair & Beauty.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.