Heren knippen & scheren

Allround herenkapper

Suprême Hair & Beauty is een allround herenkapper waar iedereen terecht kan voor wassen, knippen, scheren, trimmen en goede stylingproducten. Of u nu een jongeman of een volwassen heer bent, onze gespecialiseerde kappers staan voor u klaar om u te voorzien van een nieuwe, frisse look. We werken zowel met de schaar als met de tondeuse, zodat we ieder gewenst kapsel kunnen realiseren. Uw nieuwe coupe kunnen we tevens voorzien van een kleuring. Hiermee kunnen we het kapsel versterken en grijze haren wegwerken.

Baardbehandeling

De baard is een belangrijk onderdeel dat naadloos moet aansluiten op het hedendaagse kapsel. Bij Suprême Hair & Beauty kunnen we de baard volledig op het kapsel laten aansluiten door deze zorgvuldig te scheren en te trimmen.

Verlaat de salon in stijl

Wilt u zonder het gedoe van losse haartjes de kapper verlaten? We kunnen uw haren wassen, föhnen en in model brengen zodat u de salon verlaat met een coupe die meteen goed in model zit. Voor jong en oud zijn wij dé allround herenkapper. Neem dus snel contact op voor het maken van een afspraak, of loop gewoon spontaan bij ons binnen. We helpen u graag.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.