Tanden bleken

Een stralend witte lach

Tanden bleken, dat doet u bij Suprême Hair & Beauty. Wij schenken zorgvuldige aandacht aan het volledige uiterlijk. Dat begint bij de blikvanger: het gebit. Een stralend wit gebit zorgt voor schoonheid en zelfverzekerdheid. Helaas heeft niet iedereen stralend witte tanden, al zou u dat wel willen. Heeft u gelige tanden en ziet u uw gebit graag een paar tinten lichter? Wij zijn de specialist die zorgt voor een stralend witte lach op een snelle, pijnloze en veilige manier.

Een natuurlijk resultaat

Bij Suprême Hair & Beauty gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. In onze salon werken de allerbeste specialisten en wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen we op een uiterst veilige manier uw tanden witter maken. Witte tanden zijn natuurlijk erg mooi, maar het gebit moet wel passen bij de uiterlijke kenmerken in het gezicht. Daarom bieden we voorafgaand aan de behandeling vrijblijvend een intakegesprek aan. Hierin worden al uw klachten en wensen uitvoerig besproken en kunnen we u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Met persoonlijke zorg en aandacht kunnen onze specialisten er zo voor zorgen dat u gegarandeerd met een natuurlijke, grote glimlach de salon verlaat.

Verschillende behandelingen

Bij Suprême Hair & Beauty bieden we verschillende pakketten aan. Afhankelijk van de duur en intensiteit van de behandeling kunnen we uw tanden tot wel 15 tinten lichter maken. Wilt u uw tanden laten bleken en weer kunnen genieten van stralend witte tanden? Neem contact met ons op voor meer informatie over de behandeling, of voor het inplannen van een intakegesprek of afspraak.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.