Haarverlenging

Haarverlenging met extensions

Suprême Hair & Beauty is in Tilburg en omstreken hét adres voor het laten zetten van hairextensions. Met de extensions kunnen we uw haar verlengen, extra volume geven en dunne plaatsen opvullen. Hiervoor maken we uitsluitend gebruik van onze eigen haarlijn. Deze haarlijn is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit hairextensions.

Revolutionaire techniek

De hairextensions die wij gebruiken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en diktes, waardoor de aanhechting altijd plat aanvoelt op het haar. U kunt gemakkelijk met uw handen door het haar en het haarin model brengen met bijvoorbeeld een kam en een föhn. Daarnaast is de kleur van de hairextensions gemakkelijk aan te passen aan uw eigen haarkleur, waardoor we met extensions iedereen aan een schitterend eindresultaat kunnen helpen.

Kom langs voor een boost voor uw zelfvertrouwen

Heeft u futloos haar met weinig volume of dunne plekken? Suprême Hair & Beauty biedt de oplossing met een eigen lijn hairextensions. We geven u een volle bos haar, extra volume en een boost voor uw zelfvertrouwen. Niet alleen voor het haar, maar ook voor de rest van het uiterlijk bieden wij diverse beautybehandelingen. Kom dus snel langs in de salon of maak een afspraak door contact met ons op te nemen. Onze beautyexperts helpen u graag.

Kom langs

Wij nemen de tijd voor jou, zodat je met
de perfecte look stralend onze salon verlaat.